Skip to content →

Viisi parasta lisävarustetta iMac 27:lle

Lisävarusteilla pystyt vaikuttamaan merkittävästi työskentelymukavuuteen sekä ergonomiaan työpisteelläsi. Nyt esittelemme viisi parasta lisävarustetta työskentelymukavuuden parantamiseen.

Hylly lisävarusteille

Työskentely on tehokasta, kun työpöytä on järjestyksessä eivätkä tavarat loju ympäri pöytää. Twelve South Backpack (iMac) hyllyn saat asennettua näyttösi taakse ikäänkuin repuksi, johon voit laittaa vaikkapa ulkoisen kovalevyn.

Teline näytölle

Työpöydän ergonomiaa ja ilmettä parantaa huomattavasti teline, jolle saat asetettua näytön. Telineen avulla saat näytön oikealle korkeudelle, vähennät silmien väsymistä, saat paremman työasennon sekä toimivan tyylin työpöydällesi.

Monitoimitelakka monipuoliseen työskentelyyn

Ulkoisella keskittimellä saat moninkertaistettua lisälaitteiden tarvitsemat portit. Orico 5-in-1 -monitoimitelakka tarjoaa mahdollisuuden liittää lisänäyttöjä ja se toimii niin MacOS, Windows kuin Android laitteiden kanssa. Monitoimitelakoita löytyy monia erilaisia.

LED-valolla laatua videoihin

Ulanzi VIJIM CL04 -konferenssivalaisinsarja on ehdoton lisävaruste, kun teet videoita tai esityksiä someen tai videokonferensseihin. Valaisinsarjalla saat lisävaloa jokaisen tilanteen tarpeen mukaan. Valo ei häikäise eikä vahingoita näyttöä.

Deltacon hiljainen ja ohut hiiri

Deltaco Silent Bluetooth Mouse on lähes äänetön hiiri ja ohuen muotoilunsa ansiosta se on loistava valinta myös esimerkiksi työmatkoille. Hiiri painaa vain 60 grammaa! Hiiressä ei ole helpostikatoavaa irrallista vastaanotinta. Hiiri on langaton ja se yhdistyy tietokoneeseen saumattomasti Bluetoothin kautta ja toimii AA-paristoilla.

Napsauta tätä linkkiä jos haluat löytää laadukkaita lisävarusteita iMac-koneellesi – kaikki yhdestä paikasta.

Published in Vinkit